due date

Siapa sini due date bln 12 2020..say hi dlu??

81 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan semua yg bakal bersalin December ni. Aamiin 🤲🏻😃 Due date saya bukan on this Dec, but me myself December baby 🤭💕💕

Sy 11.12.2020 hi 😍Insyaa Allah semoga dipermudahkan dan semuanya berjalan dengan lancar....Allahumma aamiin

InshaAllah 29/12/2020 semoga mudah urusan kita semua aamin tak sabar nak jumpa baby December mummy ni

Due 1/12 dah limpas due blm ada tanda2 lgi mau bersalin ada tips untuk cepat kan bersalin?

Sayaaa~EDD 23/12/2020.. anak first.. Takut plus excited.. Semoga Allah permudahkan..

Hii mommy semua... Sya 10/12..heheh..ada geng x tarikh same😍

hi.. sy 1/12 in shaa Allah 🥰 moga ssmuanya dimudahkan

sayaaa .. mummy cannot wait for december baby 😍

Sy hehe baby mhu ikut bulan lahir mama nya🤭

🙋‍♀️🙋‍♀️9/12.. Ank no 3..