Gender boy or girl?

Siapa sini ada pengalaman scan waktu 20w n dktr kata baby girl..mmg confirm girl ka tu or mcm mna??dktr ckp likely girl tapi xconfirm lg..anyone??share baaa😍#firstmom #firstbaby#firstbaby #pregnancy #firstmom

15 Các câu trả lời

🙋. alhamdulillah suami dri sblum kwin ckp mmg nak ank baby girl and lps kwin sbulan, +ve preggy, scan msa 22w, nmpk mcm boy sbb ada rupa mcm bebird smp husb ckp "ni boy ni kan?", tp doktor ckp "girl ni". bukn main happy lg husb senyum smp telinga dia, dri klinik smp laa ke rumh🤣tp sy ckp kt dia jgn brhrp sngt tkut kluar boy 🤣 pstu check ngan hsptal government pula mmg Dr ckp girl juga. so kluar2 alhamdulillah mmg baby girl🤭

Saya scan 20 weeks doct kata girl n semalam scan 33 weeks ternyata boboi 😂 nmpak dah belalai telor dia tapi baju gegirl semua dah beli n barang dah 100% siap pon .. tapi takpe nasib ade beli baju yg berlubang tu campur2 warna 😂😂😂 so ceritanya saya kene prank 20 weeks haritu

Sy since 17weeks doc yg excited lebih nk tgk gender 🤣 mula² scan tu dia ckp mcm amoi sbb xde sign boy pun. 22weeks sy buat detail scan dgn sonobee, sonographer ckp confirm girl sbb nampak 3line.. Selang sebulan lepastu doc sy sdri scan lg bgtau memg amoi. 😄🥰

2y trước

Sy pun buat kat sonobee details scan + 5d Rm120 jaa 😁 murahhh dan berbaloiii

Hi. Saya ada pengalaman scan ngam² 20w dan doc cakap baby girl. Lama juga masa buat detail scan dan puas la dengar dia terangkan mengenai perkembangan baby. Lahir memang girl ☺️ Tapi kalau cakap macam girl tu doc masih tak sure sebab kadang baby kepit kaki.

sya plk buat detail scan msa 20w dr ckp kecik lgi x leh detect gender lgi.. msa 24w scan klinik swasta dr ckp insyaallah girl.. tpi firasat sya mngatakn mcm laki.. tpi x pa kita tgu next scan kk msa 28w plk..

Sama doc sy pn ckp most probably girl tp doc ckp sbb labia belum habis terbentuk lg katanya. So bunyi tu mcm blum 100% confirm kn hehe. Masa tu scan 26week. Harap betul la girl, sy dh ramai boy 😅

buat dtle scan sis insyaallah cmfirm gender baby...sy dh 5x scan luar alhamdulillah baby kedua sy nie xsrok lgsung kemaluan dia mmg tjuk terang2 nampak girl...

Sy since 20w doc info baby girl. 3x scan. Swasta 2x, Hosp Gov jumpa pakar, dr. tetap kata baby girl. Hehe.

saya scan 17 weeks dr kata boi tp x confirm.. nak tggu check up 20 weeks nnt nk thu jantina dia ❤️

i scan 19wks 2d dr cakap mcm girl i g sonobee ultrasound 24wks br nmpk comfirm boy..hehe