30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

185 Các câu trả lời

sye 25w da stat bli skit2. .sbb da rau kalo stat 30w++. mmg mls da la nk klua. .dgn mengah nya dgn pemat nya 🤣. .da 2 nk mmbsuh lg. .33w da siap bsoh. .da 2 tros kms2. .

sya 30 mggu blm beli apa2 lg. bru baju baby 5 psg dgn sarung tgn 3 psg... tggu duit kwsp masuk bru beli.. tu pun kalau llus klau x tktau lah bingung sgt .suami xda kerja .

Dah settle packing baju dan kelengkapan baby dengan ibu . tinggal pampers baby jee nak beli. Beli semua start 5 bulan , sekarang nak jalan jalan dah mengahh 🤣😅

saya baru cari barang tu pon tak complete lg..beli on9 je sis cari kelengkapan kat shopee nak tunggu suami cuti lambat lagi nk weekend..minggu depan bru n cuci n cucun2..

sy dh cukup...tp brg2 semua kt jb...skrg trsangkut pkp kt muar...klu pkp smbung smpi due nnt...nk bg alasan ape yea kt polis,nk blik jb ambil brg2 bby semua...buntu...

saye pon 30week tapi satu habuk pon tak kemas lagi. semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 yang menunggu hari dan ibu2 doa kan saye jugak yr🥰

Saya apa pon tak beli lagi barang baby lagi..tapi org kata at least bulan 4 nie patot ada dah lagi2 brg mak & baby utk ke hospital, in case kalau bersalin awal..

sy da 30 weeks tpi Blum. siap apa2 sbb kurang bajit 🤣🤣🤣 bju2 Blum blli tpi x apa LA klw d x smpat ble sja ksibpakai bju2 abng2 nya atau kakah2 nya

Nak tanya mummy2 semua wajib ke breast pamp..?Bju dn breast pamp je belum beli lg?baju mungkin minggu depan cuma terfikir breast pamp tu memang perlu ada ke

sy bru msuk 30w..xsiap apa2 pn lg..brg2 ank 1st dlu sume da bg org..sbb igt xnk tmbh bby dah🤭🤭..kena la bli lain nmpknye..tggula smggu dua lg sis😁