30 weeks.

Siapa sini 30 weeks? Ada tak yang tak buat persiapan barang keperluan baby lagi? Bilik pun tak kemas untuk berpantang and barang baby lagi. ?

185 Các câu trả lời

Saya 30weeks. Baju tilam semua dah ada yang sulung & turun temurun baby kpd adik brdik punya. Tinggal nak topup keperluan lain je lagi. Moga dipermudahkan

Sy now 36mggu 5hri..Brg2 len smua dh bli utk ibu n ank.. Now topup2 ckit baju utk bby. Bby second tp bli brg cm bby first.. Hehehe.. Now menunggu msa je

Sya satu brg blom bli lgi ank first suami lgi tu.. Lgi 2/3 hari lgi bru pergi bli... Skrng dh 29w4d.. Da gdm plk tu.. X tau sempat kr x bli brg bby 😁

Alhamdulillah barang baby n sy semua dh siap beg pn dh letak kat dlm kereta dh siap2 tinggl nk bersalin je nie.. usia kandungan bru msuk 30weeks 1 hari

due saya 2 .12.skrng dh nak msuk 31minggu brang pon de yg blom beli lagi dan x kemas apa apa lagi untuk ke hospitan 8buln lebih bru nak kemas brang🥰

Sy nk msuk 30 week..dh start beli online brg2 baby..tiap hr parcel sampai🤣🤣🤣..bilik pn suami dh start kms2..sbb ank first..rsau kelam kabut nanti.

3y trước

saya baru 25week pun dh hampir siap semua...😂...beli online awal2...senang...

sy semua dah siap brg keperluan baby, dan beg pack utk masuk hospital... brg smua beli kt shopee, kalo pandai cari, lebih jimat dari beli di luar

sy 32 weeks xbuat ape lg..xlarat nk punggah baju baby yg lame..nk pg beli pon malas je rase 😅 set pantang beli lama da..tinggal nk topup skit2 je lg..

3y trước

kita sama sis 32 week pun xprepare apa² lagi 😂

saya dah beli barang baby sikit masa 5 bulan hari itu, ada baju dan barang baby anak yang sebelumnya saya recycle je cuci dan pakai semula. jimat

Sama la kita. Baju baby je yg beli.. Yg lain, mcm mandian, myk angin belum lg beli. Brg pantang pun tk sepenuh lg Beli.. Cari kt online je la...