Due 28 january 2020

Siapa sekarang dah 29 week tp dah rasa sakit kat ari2.. Nyilu2.. Ingat mcm nk beranak ? tp rasa awal lagi.. Sbb 1st baby dulu rasa nyilu2 jugak. Pergi hospital doktor cek nak beranak.. Tp masa tu memang dah masa sbb 38 week dah..

2 Các câu trả lời

Sy 31week.. Ada rasa nyilu.. Kdg time baby gerak lg rasa.. Smpai kdg air kencing trkeluar skit² tanpa sedar. 😅

5y trước

Aminn.. Terima kasih sis 😊

sy 28weeks... tp ade jugak time rasa nyilu2 kt bwh,time bby brpusing...huuu...nk trkencing dibuatnye.. 😅😆

5y trước

Hahaha kan.. Nyilu dia boleh buat terkencing.. Kadang confius takkan dah nak beranak kot.. Awal lagi 🤣