Pregnan 7 Week

Siapa sama sy pregnan 7 Week.. Share apa yg awk semua rasa skrg ni.. Saya Xde Rasa Mual, muntah, pening, Tapi selera mkn bertambah sikit, cuma x selera nak makan nasi putih ?suka makan buahan2

8 Các câu trả lời

Sama..takde rasa alahan..cuma sy semua tak selera nak makan lagi-lagi nasi 😕

5y trước

Byk kn makan sayur awk ☺️ lebih kan buah, byk kan goggle resepi sayur yg menyelerakan 😆 pregnan peringkat awal ni kna lebih berjaga.. 😘