Sakit gigi ya amat. Dah 31minggu bru 2hari sakit kat bahagian gigi berlubang atas bawah hujung2

Siapa pernah kene boleh kongsikan tak, berdebar baca kat google bhya sakit gg msa prgnt boleh menyebBkn keguguran/janin bahaya . adoi risau mak dibuatnya tp msa anak first hritu pn hujung2 bulan kne sakit gg tp lupa dah mcm mana 😂

2 Các câu trả lời

Kena jumpa dr gigi puan.. kalau infection mmg bhya kat janin.. cpt dpt rawatan awal cepat kita cegah apa yg blh

sila pergi klinik gigi consult doc.