hye momi smua

Boleh ke kt tampal gg cabut ke msa preg ,gusi kembang bagai ni ?nak mkn pun kne plih lembut?

5 Các câu trả lời

Bukan masa mula pregnant mmg kena cek gigi dulu? Sy ada buat tampal gigi tapi 20-24week kot doktor gigi tu pesan.

5y trước

X bt pmeriksaan hri tu,yeke ntilah bt sbb skrg awl lagi

Tampal boleh... Cabut gigi 4/5/6 bulan 7bulan kte tampal Gigi 😁😁😁

5y trước

Tq ye momi kne tgu sbulan lebih lagi ni

Usia kandungan 4 bln hingga 6bln br boleh tampal or Cabut gigi

5y trước

Ape pun gi klinik gg dulu bawa buku pink tu n tnya doktor tu minta pndgn dia cmne

Boleh.. ikut keadaan.. rujuk doc gigi k

2nd trimester boleh tampal & cabut

5y trước

Lama lagi nak tgu ni bru 11 week