HKL ( bersalin )

Siapa pernah bersalin dekat hospital hkl 2018. Dengar cerita bangunan baru kan?. Boleh share macam mana nak daftar untuk bersalin tak?

1 Trả lời

Saya bukan melahirkan anak kat hkl tapi sebab gugur saya pergi situ.setahu saya kena pergi ke part yang ada hospital bersalin.yang depan/tepi parking bertingkat. Lepas tu daftar.kalau tak,sis boleh tanya nurse yang ada kat kkia. Biasanya dorang akan bagitau sis macam mana nak urus semua tu sebelum bersalin. Kalau dekat sarawak,mereka bagitau tingkat mana dan apa yang harus dibawa.