Mengandung 10 minggu hanya nampak kantung.

Siapa pernah alami macam ni? Sy 10 weeks. Tadi pergi scan klinik biasa, nampak kantung sahaja. Doktor suggest pergi jumpa O&G kt klinik swasta specialist ibu & anak. Terus pergi lps kerja, scan biasa n transvaginal dua2 jenis scan hanya nampak kantung sahaja. Doktor terus bagi ubat untuk kuatkan rahim n appointment next week pula. Ada cara @ tips lain untuk ikhtiar nampak baby tak mommies? #firstbaby #1stime

1 Trả lời

Sy mengalami bleeding spotting mlm td sehingga hari ini. Jumpa Dr., Dr. sahkan miscarriage. Masih nampak kantung sahaja tanpa baby. Size kantung adalah mengikut perkembangan yang sepatutnya. Weekend ni akan buat prosedur D&C, Dr. yg sarankan buat D&C. Tq semua

3y trước

Skrg saya dah masuk 8 minggu and start bleeding minggu ke 5. Last scan masa minggu 5 cuma nampak kantung saja.. Ya Allah, moga adalah rezeki saya dan moga kandungan sihat.. Takut nak scan semula