assalamualaikum

Siapa perh masuk ke dlm v belon..tuk pbukaaan jalan.....???

8 Các câu trả lời

Sye pernah... Memng skit... Die sakit lagi orng masuk kan ubat... Pengalaman sye... Sye mase tu smpai ambik inject tahan sakit... Doc kasi terus tido sampai mlm... Mlm tu nurse jaga sye... Check denyutan baby... La sbb ubat tahan sakit buat sye tido xsedar diri

saya pernah masuk belon ank no3,jgn terlalu mengharapkan belon jatuh,kita kena usha sendiri..sis kena bnyk kan berjalan..mcm saya belon xjatuh tapi tanda dh keluar terus buka 6cm..belon kepis je xjatuh pun...

blm perna ada pnglman kene masuk belon sis...mcm takut jerr bila dgr ibu2 yg nk bersalin kene masukkn belon..😭😭

saya pernah ank no 2, tapi bila doc sahkn kene induce tu lagi sakit yg amat.. hrp² tahun depn biarlh normal..😢

5y trước

😵😵😵😌

Pernah kena masuk belon..tp x smpai seminit dah terkeluar smula..😅😅

Pernah masuk... Masa nk beranak... Lepas tu terkeluar

5y trước

Yup... Selagi boleh zikir ni zikir lah... Klau dh masuk labour room mmg x igt ape dah

Takutnyaaa😥

Sy prnh