Shopping barang baby...

Siapa mommies dekat sini dah shopping barang baby walaupun baru masuk 13week? #pregnancy #1st_pregnacy

19 Các câu trả lời

better 5bln ke atas..sedara sya time kndungan 2bln dh beli mcm2 brg bby smpai anis rm500..alih2 xda rzki keguguran...

saya shopping awal masa 5 bulan. takut pkpd. nnti tak boleh keluar. susah beli barang covid2 ni. haihh.

sy dulu awal byk survey je dlu..tp klu ada bju cntik beli jg laa..#TAPSupermoms

sy strt 15w,tiap minggu 2lai baju beli, smpai skrg da 90% #TAPsupermoms

Klu sy dah msuk trimester ke 3 baru nk shopping😁 #TAPSupermoms

Sy start bli dr 6w.. Smua bli kt shopee.. Skrg dah 15w2d

Sy dah 24 weeks.. 1 apa pon tak beli lg.. 🙈🙈🙈

Saya beli time 7 bln kandungan..

Saya beli sikit2 setiap bulan