mengandung perut kecil comel ja

siapa mcm saya, dh 28w perut kecil ja. Dr. pon tegur tgok perut kecil ja tp berat baby,air ketuban semua ok. ni ank ke3, mengandung ank sblum2 ni pon perut x nmpk sngt.

2 Các câu trả lời

Sama laa mcm saya. Padahal saya ni jenis berisi. Kadang2 org tak perasan pn saya pregnant 🤭. Org igt sbb saya gendud je 😂

1y trước

tahu2 ja nnt baby keluar,bila msa mengandung pon org x tahu🤭

Asal baby sihat alhamdulillah sis, kalau perut besar nanti lps bersalin nk dpt balik perut kempis asal ambil masa..😅

1y trước

alhamdulillah....itu lah mintak baby sihat dipermudahkan ja nnt.