Kolostrum

Siapa kt sini yg dah start kumpul kolostrum susu pd minggu ke 33? Sy try urutan breast, dh mula keluar kolostrum setitis mcmtu.. n mcmne cara penyimpanan ya?#ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Kolostrum bagi masa baby dah lahir nanti sis, time pregnant tak perlu keluarkan susu sebab boleh rangsang kelahiran bayi pramatang, kalau breast keluarkan susu, just bersihkan dengan air dan lap, tak perlu urut atau marmet