Hi mommies ?

Siapa kat sini yg asyik mengantuk? Masya Allah tak bole handle dia punya rasa nak terus lelap atas meja padahal tgh keje ???

26 Các câu trả lời

Sama laa.. Letak kepala je lena, mengantuk yg tk boleh bawa bincang

5y trước

Takpe rehat je ok selagi bole berehat. Sy kadang time nak tido tu pulak la tak mengantuk, sepanjang hari kat tempat keje ngantuk sampai terkebil kebil mata 🤣

Samalah, kadang2 dpt lelap dlm 5@10 minit pn jadi lah 😂

Saya pun . Duduk pun jadi . Tersengguk sengguk masa kerja . 😅

5y trước

Boleh minum coffee tapi tak boleh selalu . Saya ni dah lah hantu coffee . 😅 bila preggy ni kena sabar sebab nak kandungan sihat

Preggy kali ni mmg kuat tdo.. Haha.. Ngntok mengalahkan apa je

5y trước

Tula.. Nnti dh bersalin, dlm pantang.. Tkot xnyempat tdo je...

saya punnn.. aduhh xleh bawak bincang ase mata

tengah masak pon mnguap2.. siap masak terus terlelap

5y trước

Rajinnya masak. Sy mmg tgh tak bole memasak, mual terus bau tumis2 😅

Sama la kita. Lagi2 after lunch break. Adeh 😂

Sama mcm sy.. sjak preggy nih...tgh kja bleh trlelap..

5y trước

Mcm mana eh? Sy kekadang rasa nak minum coffee 🤣

Kalau awal pregnant mmg cmni laa.. Hahaha

sy.. kje receptionist.. nasib ada membe bekap..

5y trước

😄😄😄 awkward btol bile depan guest bru bngun tdo... mekap ..tudung.. sume mess..