BERAT BABY

SIAPA KAT SINI USIA HAMIL DAH 36 WEEK ?? DAH TAHU KE BERAPA KILO BABY DALAM KANDUNGAN ?? SAYA NAK SCAN DOKTOR LAMA LAGI ... EXCITED DAH NIE NAK TAHU BERAPA BERAT BABY WALAUPUN HANYA JANGKAAN JE BUKAN ACCURATE 😆😆MEH SINI KONGSI KORANG PUNYA BERAT BABY 🍼

14 Các câu trả lời

36weeks 2.8kg tpi skg dh nk msuk 38weeks tunggu next scan brdebarrr tkut bby besar

saya scan time 34w bby berat 2.3kg , sekarang dah 36w taktau laa berat bby dah berapa

sya 36 minggu baby berat 2.8kg🤭,dah lah badan saya kecik je, pendek pulak tu

sya 36 minggu 4 harii..berat baby dah 2.8kg.. due 15/10 gdm on diet control

13h trước

Bestnya semua dah tahu berat baby 🤗 saya je belum tahu 😆 esok scan Doktor pakar, tak sabar pulak nak tahu esok 😂

saya scan 36w baby dah 3kg tapi doc kata normal je 🤭

saya berat baby saya Kat perut skrg ni 2.8kg

Sy masa 36w scan berat baby 2.8kg. Bersalin 39w berat baby 3.4kg

1d trước

aah normal 😁

Scan last week mse 37w. Bert 2.7kg. Gdm on diet control

Sy 36week scan 3kg, dute date 14/10

9h trước

36weeks 3.1kg , due date 13.10 , sebelah² je hehe

sya 36week scan 2.64kg due 17/10