Vaksin Pfizer

siapa kat sini preggy and da ambik vaksin Pfizer ? Boleh share ada effect pape tak lepas vaksin tu ? #advicepls #pleasehelp #bantusharing #ingintahu #pregnancy

39 Các câu trả lời

sy lengkap da vaksin pfizer ...hanya mngalami simptom tangan cucuk tu sakit n rase nk demam je tp xdemam...mkn panadol esok nya trus oj.

Kesan vaksin trhdap individu tu berbeza.. Syukur sbb kesan pada saya x teruk.. Dos 1 cuma letih dn kuat tidur.. Dos 2 mcm xda apa2..

saya rasanya dua2 dose takde effect Alhamdulillah... 1st dose okay , 2nd dose tak perasan effect dia sebab saya warded esoknya 😂

1st dos : lapar selalu 2nd dos : ptg cucuk malam rasa panas badan mcm nak demam, pagi2 mkn panadol berpeluh dan terus sihat.

Fully vaccinated with pfizer. Lepas jarum tu rasa mengantuk. Akan rasa kebas sikit dekat yg dijarum tu tapi enda lama.

alhamdulliah saya dah selesai 2 dos pfizer alhamdulliah lepas vaccine tak ada kesan apa2 bergantung pada individu

sy dh full vaksin pfizer.. 1st dose dn 2nd dose xde apa².. alhamdulillah. bergantung pd antibody masing²..

sy dh complete 2 dos...dos pertama alhamdulillah ok xde mslh...dos ke 2..deman trs..tp lps 2@3 hri dh okey

saya dah lengkap vaksin.skrg dah 21 mggu.dos prtama dan kedua sama.demam masa hari ke 10.lps tu ok je

dose prtama pfizer .alhamdulillah x ada apa2 efect yg truk2.cma kebas n lenguh lepas tu ngantok..