Minum air gula selalu fail

Siapa kat sini minum air gula tp selalu muntahhh ..??? X pernah berjaya , Mcm mna ye mmg kena marah ke ,,

2 Các câu trả lời

Mana ada kena marah... Berapa kali dah ulang minum air gula? Puan tengah alahan ke?

1y trước

Sy pun alahan juga. Try tips ni. Dtg awal supaya dpt air gula yg suam. Bismillah. Tarik nafas dlm, minum secepat yg boleh. Rehat. Ambil balm hidu. Sy mmg melepet kt seat klinik. Rupanya blh je baring kat bilik penyusuan di klinik. Masa tu suami hantar. Tak dpt sy baring dlm kereta. Tp kantoi jgk GDM. 😬

minum air gula sangat sedap 😂

1y trước

Sy ok cuma alahan x bg kerjasama sy risau kena bebel je faham2 jelaa kkdg nurse mulut bising