SEDIH

Siapa kat sini hati tisu macam saya . Husband kerja malam and esok pagi balik dia terus balik kerumah mertua saya , maybe dia akan balik isnin tido kat sana , saya sedih dari tadi rasa mcm nak menitik air mata sbb 2 malam saya tido sorang2 ? benda tu bukan apa lah sangat tapi makin kandungan besar makin sensitif hati ni . ?

12 Các câu trả lời

Same here. Bila husband keja malam mesti sy tak leh nak lelap langsung. Lately husband byk ot. Jarang ada masa. Jadi mmg sensitif sgt. Setiap kali slm nk g keja mesti sy nangis. Sakit sikit pun nangis. Kdg2 kesian husband nak kena layan karenah n pujuk sy. Sis jgn sedih2 na.baby kan ada teman mummy. Semoga kita tabah 🤗🤗🤗

5y trước

Untung husband layan kerenah n pujuk, klau sy merajuk.. Haram dia buat tak tau je.. Geram rasa.. Last2 pujuk diri sndiri.. 😅

Knp tk ikut dia sis?

5y trước

Sy ckp dah sy nk ikut , tapi dia tk bg sbb dia nk naik moto . Lg pun dia mls nk patah blik kerumah dri tempat kerja ..