Kencing Manis

Siapa kat sini first pregnancy kencing manis?? Sy down gilaaa. 2minggi sekali kena check up. DR Suh beli machine glucose meter untuk bsp. Siapa tahu kt mana tmpt beli yg mur mur.

30 Các câu trả lời

Sy pn kne,tp on diet,, alhamdulilah baby 3.05kg, beli kt shopee pn ada murah2, kalau nk cpt prgi kt pharmacy

5y trước

Control nafsu mkn, lbhkn mknan yg sihat,,kuatkn smngat..jgn down

Sy gdm on diet dr 13week 😂😂😂... now dah 26week layan kan ajerr la.. walaupon ponek 😅

5y trước

Aah. Letih dah check up 2 minggu sekali. Pastu takboleh overdue. Hari2 pujuk baby tak mau jgk keluar. Sampai naik bp 😆. Terpaksa serah diri. Bersalin esoknya.

Saya pn sama detect gdm msa 16 weeks..skrg control mkn je walaupn susah..xpala demi anak..

best juga check sdiri sy 2 minggu sekali la ulang alik g klinik ambik bsp huhuhu

Saya beli dekat klinik komuniti jea.. Rm50.. Warranty seumur hidup.. 😄

Control mkn sis. Mcm sy pun anak first tak ada gdm. Kedua ni sangkut gdm

Kat lazada pun ada jual mesin glucose tu jg... Tp kna tgk brand apa la

Kt shopee byk murah2 tp quality xsure la.. sy pkai brand one touch..

Xpe. Kat sini ramai yg sangkut kncing mnis. . Hadap sesame ye. .

Saya chek kt KK jerk.. klau ad hal.. chek kt farmsi mne yg smpt..