almost 3 month ,

Siapa kat sini 2 bulan lebih nak masuk 3 bulan dah , tapi setiap mlm skrang dah susah nk tido , perut dah start membesar?? Nmpk besar sikit

1 Trả lời

Saya 3rd trimester baru susah nak tidur . Awal awal tak de masalah tidur . Kadang sampai rasa nak cepat siang je sebab walaupun dapat tidur malam tapi tidur tu tak rasa lega dibanding tidur waktu siang . Tapi alhamdulillah baby saya tak buat perangai waktu malam walaupun dalam perut dulu dia suka jaga time saya mula nak tidur