5 Weeks Pregnant.

Siapa kat sini 1st time prgnnt and dah 5minggu. Sama tak alahan yg korg alami.. ▪︎ rasa nak muntah,tpi tak muntah ▪︎ dah makan tapi perut masih berbunyi ▪︎ bgn pg ttba nampak perut mcm kempis ▪︎ pening yg tiada kesudahan Share sikit....

13 Các câu trả lời

sama sis , selalu muntah kadang kadang ase je nk muntah tapi x .. tapi serious kuat makan je skrng ni ... sehari 5 kali makan nasi tapi makan sikit sikit la sebanyk 5 kali ... janga makan sekali tu dh penuh pinggan😅😅

Sama sis. Sy pun pregnant first time & dh 5 minggu. Mual tp tak muntah dhtu perut asyik berbunyi je mcm tak makan, padahal dh makan.. Pening tak yah cakap lah.. Dr pagi smpai ke malam tak hilang jugak.

Rasa nk muntah tp x muntah. Kdg kdg rse sesak nafas bila malam lg lg kalau cuaca sejuk .pdhl masa xpreggy elok je sjuk mcm mne pun. 8weeks

Sma mcm saya sis.. skrg dah 9 mggu 4hari masih alami lg 😅 kte enjoy je pregnant kte,nti rndu nk pregnant lg😝

Sma dgn sy sis..cm tulah..angin bdn xyah ckp la...mgkn pbawaan kot

Sama sis. Tp yg pening tu sampai skrg dh 18w pun tetap ada 😌

Saya juga macam ni sis. Nak buang air besar susah sgt. 😅

Sama sis, bangun2 pagi je dah rasa lapar sangat😅😅

Ya sama lh kita Sy pun Ada juga macam ni dh 4 minggu

Sama sis. Saya pun asyik lapar je.