Tahun berapa anda berkenalan dengan pasangan?📆

Siapa ingat lagi tahun berapa berkenalan dengan pasangan ya?🥰 Tahun berkenalan tau, bukan tahun kahwin ya😏 Tahun yang mungkin kenal, kawan je tapi tak ada hubungan lagi🤭 Min kenal dengan pasangan min tahun 2016😆 Jom komen di bawah nak tengok, ingat lagi tak ya semua😁

Tahun berapa anda berkenalan dengan pasangan?📆
1910 Các câu trả lời

kenal tahun 2018 . tu pun kenal dkt messenger fb 😂 kenal2 lpstu agak rapat . dan dia terus ajk kawin . sebab dia duda pernah ada istri dan dia bru je kawin brpe bulan istri dia meninggal akibat sawan , dia ade bgtau mse tu istri dia tgh pregnant . syurga tempat dia 😊 berkahwin dgn duda ni bkn senang tau . ade mase dia teringatkn arwah istri dia sampai sy sendri rasa mcm x guna sy jd istri dia . tp sy cuba fikir yg baik2 je 😊 alhamdulillah skrg ank sy umur 1 tahun 2 bulan

2015 kenal bln 8 selama 2bln.dia tipu saya kata kje pejabat. Masa tu dia dekat sarawak. Ajak jmp dia bawa mak dia, dan abg nom 3. Ayh sy stuju.. Masa jmp sy pakai selekeh tk sama mcm dlm gmbr. Mak dia trus pinang ayh stuju tk tnya apa. Lpas tu dia buat tk thu, sy masa marah knp stuju. Bertunang pada14.11.2015.dia tkda dekat sarawak. Masa brtunang bru yg dia cikgu. Kahwin bln 3 2016.tahun2014 sya pernah ckp depan sungai srawak. Kalau jodoh aku disini. Dia mmg ada bru posting 2014. Kini dikurnia 2anak.. Bln 9 2021. Ini kisah saya dan suami.

2014 kenal satu kelas time pindah sekolah. Kite crush gila kt dia sbb dia kidal. Tapiiiii Smpai habis sekolah takpernah bercakap, dia budak top 3 spm 2015. Emm apa lah sgt budak biasa2 macam kite ni, haha. 2018 contact balik lepas dia try2 nk ngorat tapi kita tklayan & ada satu masa tu saje2 dtg tempat kerja waktu raya 2018 tu tapi smpai situ jelah sbb kite ada pakwe time tu hahahaha. pastu masuk u jdi lagi rapat sbb dh broken gila hahahaha pastu 2020 kahwin, 2021 lagi beberapa bulan anak kami akan lahir. 🤲🏻☺️❤️

2007 tapi sbg musuh xblh jumpa berperang mulut xsudah sampai tahap baling buku😂 sbb dia berlagak xpernah gagal klw exam dgn final projek😂😂saat2 kita nak berhenti sbb dpt tawaran kerja 2009 dia melafazkan kata2 yg dia suka kat kita sejak jumpa dlm kelas sbb dia ckp garang MCM singa tu yg suka menyakat, dia ckp benci sangat esk kau suka kat aku🤣 10 tahun dah jadi suami&isteri 14tahun kita bersahabat..Susah senang kita lalui sama2..Semoga kekal hingga ke syurga Allah...

saya kenal laki saya umur saya 16 tahun .dia 18 Tahun . Saya Pregnant umur Saya 17 tahun .Dah takdir bagi Jalan Hidup saya begini ,Saya redha dn ikhlas . panjang ceritanya😅,Cukup hanya allah yg tau pahit dan perit Hidup saya Dulu,Sekarang saya Dan 23 tahun , takdir hidupku masih dgn Laki dn skrng dh pregnt pun anak ke3, Banyak dugaan ,Banyak cabaran Jadi Mamy muda dn jadi suri rumah tngga Sepenuh nya untuk 2 cahaya mata. Saya Berserah kepada Allah.

kenal nama (sb dia pernah couple dgn kwn baik kita🤭) : 2007 kenal tuan (kawan sekelas) husband ckp dia start lay his eyes on me start orientation days form 6 in 2009😂 :2009 start rapat sb dia accident, start caring n jd kwn baik: 2010 bercinta: 2014 bertunang: 2019 berkahwin : nov 2020 finally insyaallah end of aug 2021 bakal jd ibu ayah.. * the 12 years relationship.. semoga allah merahmati Perkahwinan kami❤️❤️

Kenal dekat tempat kerja tahun lepas... Walhal husband dah ada dekat situ sejak 2019 lg... Tapi saya x pernah nmpk husband 😂😂 husband saya banyak peminat dekat tmpt keje sbb tu saya x ambil tahu pasal dia... Start 2020 baru kawan tu pun gaduh besar sampai berbulan x bercakap 😅 pengakhiranya dia berani juga jumpa parents saya.. Start kahwin awal tahun 2021...sekarang baru pregnant 7w... Alhamdulillah ❤️

kenal dri umur 15taon..suami konon2 antr mesj buat2 salah no..🤣🤣..xtau la mcm mne boleh berlnjutan..xcouple..just adik n abg angkat..last2 dye bgtau mak n ayah nk masuk minng...alhmdllh...umur 19 dah nikah... umor 20taon boleh ank slg,21 ank no 2..umor 25 ank no3..n now dah 30 taon..33w ank ke 4..🥰🥰..now dah 11 taon nikah...doakan jugak moga saye selamt berslin..due 6/10/2021

07/2011 sy 17thun dy 18 knal kt fb haha bdk² sgt.. jjur sy xska dy pda awlnya aggp kwn biasa tp dy lyan baik.. Dy tggu sy da bsedia.. hbis blajar 2014 mse tu praktikal dy dtg dri Selangor ke johor 1st time jmpa sy & fmily skali minta restu. 2015 sy mrantau ke Slangor kje.. awl 02/2016 tunang 09/2016 kawen & skrg dpt sepasang ank 3thn & 9bln. Alhamdulillah mcm xpcaya 10thn da knl

Kenal - Aidilfitri 2013 Start rapat - Hujung tahun 2015 Bercinta - Aidilfitri 2016 Kahwin - Mac 2020 - first week lockdown covid🤭 Now - tengah pregnant anak yg pertama, 3rd trimester, due 27hb feb 2021. hehe.. Indah percaturan Allah. Tak sangka jodoh dgn si dia. Betapa setia suami menunggu dri dulu, ambik mase kemain lame bertahun🤭 Banyak kenangan manis...