Makan maggi kandungan 6 bulam

Siapa ibu²selalu makan maggi waktu hamil..bahaya ka kpda bayi dlm kandungan..??

9 Các câu trả lời

x lah membahayakan..tapi manggi x ada khasiatnya..yg x elok perencahnya tu..tapi kalau teringin boleh jamah sikit..jgn byk2..

maggi tak pernah, tp makan benda mcm mcd , kfc , roti , biskut haaaa yg tu pernah. tp seeloknya, jgn selalu .

seeloknya jgn makan.. maggi sgt tinggi kandungan garam.. time pregnt ni kena jauhi mknn fast food

klu blh elakkan..pemakanan kite mmpengaruhi bb blh jd jaundice nnt

kalau mmgidam sgt amik sesudu boleh la jgn semangkuk pulak 😂

sy bru lepas makan meggi laksa tadi. sedap

boleh je tpi jgn selalu ye.. 😊

sy mkn jg mee..tp xselalu...

bole ..sebulan sekali je