Hai mommy

Hi siapa geng bulan 5 angkat tangan 🤭🤭🤭

Hai mommy
156 Các câu trả lời

Saya 22/5/2023 🥰 Semoga kita semua dipermudahkan segala urusan, Aamiin ya Allah ya Mujib 🤲🏻

sepatutnya due 16/5/23 tapi allah lebih sayangkan baby 🥺 doakan sy cepat eecover ya

2y trước

Insyaallah Aaminn

sy 8/5/23 smnggu sbelum anniversary kami , tktaula bby nk klua awai ke lmbat sbb ank first ni 🥰

Eh sama sebiji macam saya sis, saya dah buka buku pink dan minum air gula hehehe 🤭

2y trước

Bestnyaaa, boleh minum air gula berperisa sejuk2 pulak tu, saya minum air gula suam2 kat klinik kesiahatn result sangkut gdm 🥴

Saya pun bulan 5, 1hb Mei 2023. Tapi agaknya macam baby keluar awal macam baby sebelum ni.

Wahh date anniversary saya tu sis ☺️ saya pun due bulan 5 tp awal bulan 😊

Eh tersama tarikh. Beza tahun saja. Sy lmp 19/08/2021 edd 26/05/2022 😅

sy sepatutnya due 23/5/23 tpi allah lebih sygkn baby🥺🥺skrg tgh dlm bpntang

2y trước

sama juga saya patutnya due 16/5/23

sama la dgn saya..hujung bulan 5..lepas raya inshaallah..tp skrg saya sangkut insulin

bila kena buat buku pink ni? saya pun bulan 5 juga tapi pergi klinik dr tak kasi apa apa pun

2y trước

kalau kat tempat saya dah kena buat sis