Hai mommy

Hi siapa geng bulan 5 angkat tangan 🤭🤭🤭

Hai mommy
156 Các câu trả lời

saya 25/5/23...hehe dkt nk sama tarikh la kita..ank first dlu seminggu awal keluar

saya due 2 hari awal hehe tapi belum bukak buku pink sebab nurse suruh tunggu 12w

Me haha, btw nak tanya normal tak kandungan dh 18 weeks still tak rase baby kick ? 🥺

2y trước

Normal awak.. jangan risau

Saya 21/05 🥰 hehehe .. sy biasa bersalin awal seminggu 😁 anak no 3 😆

28/5 semoga di permudahkan urusan Kita semua utk bsalin Aamiin Aamiin Aamiin

Due date sy 5/5/23. Mudah2an baby selamat dilahirkan tarikh 5/5/23. Amin

saya...awal bln 5 02.05.2023. Alhamdulillah, sempat raya dulu 🤭🤭

sma la i 24/05,sama date miscarriage my 1st pregnancy. cantik aturan tuhan.

2y trước

Kita samaa insyaAllah 😆

baby no 3 sy patutnya due 31/5/2022.. tp gugur masa 6 weeks.. hehe

saya 24 May 2023☺️☺️ semoga baby sihat² sampai kelahiran