Siapa due ngam2 lepas habis raya ?

Siapa due ngam2 lepas habis raya? Raya ni kiranya tengah sarat mengandung... Koramg belii ke bajuu raya ? Apa perasaan raya ngan baby besar dalam perut.. hihihiii #babyselepasraya

6 Các câu trả lời

Sy beli je sis . Untuk amik mood nk raya. Kalau tak beli rasa tak stress pulak . tak beli takot boleh raya . Kalau beli takot kena bersalin awal .conclusion . Sy beli je untuk puas kam hati😜 mommy happy . Insyaallah baby pun happy . Gitewwww

beli baju yg blh dipakai lepas bersalin.. kalau tk bazir sadai je dia nanti.. kecuali lepas raya terus letgo. happyyy tapi hati2 jaga makan pulut ketupat semua yg manis2 terutama nya kena jaga selalu walau tk pregnant 🤗

tahun lps beli tiba2 beranak hari raya x sempat nk raya berkg kt hospital..tahun ni raya pon mengandung lg sarat jgk😂ank setahun sorang 🤭

sya due pun lepas raya... raya ni pun tgh sarat n tgh tggu hari... msti best raya ngan bby dlam perut kn.. huhuhu

kn ..sy due 10/5 hujung habis raya...tu pun dh mls nk beli bju raya...dh sarat bju nanti xmuat

beli je baju raya tapi jenis dress or abaya gitu nanti2 boleh pakai.