Due date 22/04/2023

Siapa due date sama dgn saya? ☺️ Mcm mana perkembangan mummy skrg ? Saya rasa mcm ade gerakan baby tapi tak sure betul ke baby yg tenang.. geli 🤣

12 Các câu trả lời

EDD kita sama. Saya dah dapat tahu gender since 18 minggu sbb memang slalu scan every month. Minggu ke 20++ nanti nak buat detail scan. So far rasa kicking tu ada tp mmg sangat haluss. Kadang confuse tu angin ke baby kicking 😅

EDD saya 25/4. saya pn ada rasa sikit. aritu scan pn bukan main aktif lagi dia pusing2 😆😆skrg dh 18minggu 5hari dah. suami dgr pn bunyi mcm air ketuban berkocak2 gtu. mcm teringin plk nk dgr.

2y trước

sme due kita ni 😁

sy insyaAllah 19/4. Alhamdullilah skrg rasa juga baby bergerak mcm geli² tu 😁 InsyaAllah juga lagi 2 minggu nak buat details scan & cuba nak tgk jantina baby.

2y trước

eh due kita smaa

sama date dgn sy 😆. mcm ada gerakan juga tp tak sure la btul ke tak sbb baby 1st tak pandai sgt. alahan pun still ada🤣. next month bru nk scan gender

21/4/2023 no 3..da rasa tendangan halus tp padu jg bila lapar x mkn nasi 😂.. Semoga dipermudahkan kita semua mommy

2/4/2023 due date.. Skrg dah 21weeks.. Dapat rasa baby bergerak.. kuat juga.. sehari dalam lebih 10x..

sme tarikh..tp sy dh rse tendgn halus..byk Kali da...klu scan,baby pun mmg aktif sgguh

saya 26/4..Alhamdulillah rasa ad gerak2 cm tu..🥰 bulan 12 baru nk scan gender

27/4 , anak no 3 alhamdulillah dh rasa baby gerak tendang ii

Sama lahhh 22/4/23 hehe..