Due Ogos

siapa due date sama dgn saya bulan ogos?? ?? Sekarang mommy da berapa week? saya 5week1 day

75 Các câu trả lời

6w6days today.. dah scan tvs masa 6w1days nampk kantung blm ada heartbeat doakn saya n bby selamat sampai bersalin ye . kndungan ketiga first bby.. skrg mmg alah sgt kerja tido je. makan tak lalu

Saya sekarang 7w, scan waktu 5w nampak kantung je. Doc suruh datang 2 minggu lagi untuk scan lagi. Insyaallah Sabtu ni. Risau jugak sebab bulan Jun baru lepas buat D&C kantung kosong.

Saya 7 week 2 days. Scan baby nmpak kecil ja dan dh dengar heartbeat. Mula2 scan 5 week tak nmpak apa. Doakan kita smua selamat smpai melahirkan dan sama2 sihat ibu dan baby 😘

sy 8week2 day..due 03/08/2020..semoga kta semua dipermudahkan dn sihat2 selalu semasa kehamilan amin2 #firstbaby

5y trước

Aminnn... Sy pun first baby

🙋🏻‍♀️ skrg 6w3d... EDD 16/8/2020... sama2 la kita doakan dipermudahkan segala urusan 😊

5y trước

Sama lah kita.. Start scan january nnti

Ada yg dlm. Ni dh buat scan tak mcm mana ya. Nampak tak jauh beza week n due kita 😊

sy alhamdulilaa harini da 6week 🥰.. scan time 5week 5day nmpk jgk bby kecik je..

saya 22 week, due 8 ogos 2020. Semoga di permudahkan ibu ibu mengadung

Saya. 10 aug. And it was my frst baby. Seram betul rasanya.

Saya, Inshaa'Allah 22hb Aug 2020. Skrg dah 5week 5day