Due

Siapa due bulan 5 tahun depan? Bulan raya aidilfitri?

94 Các câu trả lời

Insyaallah... 10/5/2020 anak ke 5... 2 hidup 2 lg gugur tahun 2017 awal tahun dan hujung tahun... Doakn sy semoge dipermudahkn sepanjang kehamilan sy kali nie...

In sya allah anak pertama setelah 5 tahun menunggu..doa kan saya semoga semua nya dipermudahkan..aminnnn..Saya 15/5/2020

5y trước

semoga ibu dan ank selmat ye.. sy pn anak pertama lepas 6 tahun...😍

Saya bulan posa...😅😅😅 Jadi sapa yang sudi nak buat ketupat lemang kuih raya sblm tu...😂😂😂

5y trước

Bertabah lah kita.haha..

Rasa2 mcm bln 5 but im so nervous.. belum check up with hospital yet.. soon will do

Waa.. tahniah.. makan apa yg nak seblm bersalin. Dah pernah alami pantang masa puasa dan raya😂😂

5y trước

Mcm mne brpantang mse puasa n rya sis?sbb sy thun dpn ank no2 ni bru 1st time merasa..edd smggu sblm puasa.

Sy 25/6 lepas raya.. Tk tk thu lah.. Sbb twin ni slalu awal.. 😂😂mntk lepas raya

Alhamdulillah sume ank due lepas raya....dpt mak dia mkn best2 masa raya

30/5/2020 Alhamdulillah rezeki selepas keguguran bulan 5 haritu

5y trước

Sama la ... saya baru keguguran 27/5 aritu .. Skrang prgnan lg and due date 30/5/2020 jgk ... sbnarnya sy ad dua due date yg nurse bg 7/5/2020 tp kalau dlm scan 30/5/2020

sy 8.5.. time puasa.. harap bby kuar sblm puasa 38mgu.

Kita.. 19/5/20 time puasa.. Hihi.. Alhamdulillah..