due

Siapa due bln12🥰

26 Các câu trả lời

saya 6/12 tp arini rasa sgt xselesa. baby mengeras jew. xselesa tp dia bgerak. harap ckup bulan and due bru die kluar supaya x de la xckup bulan atau overdue. aamiin

Saya!! 10/12.. Baby sekarang aktif betul subuh.. Kalau tak bangun rasa macam baby nak terkeluar 😅

smge dpmudkn urusn bsalin...dh boleh biasakn bjalan2...smge cpt pbukaan

10/12 segala mcm da rse nie...smga dipermudahkan urusan sume

saya 11/12..tp dh rasa sakit2 bawah nie..x selesa

First baby 05/12 skrg ni x larat dh.. Fake contractions je

4y trước

sy 6/12. hahaha sameee, asyik rase fake contraction jeee. risaauuu

32 week brpe bulan? cnfius. sori anak pertama

sameeerrr 10/12 ♥️♥️♥️

Syyyyyyy😍😍🥰🥰🥰

Syee... due 5/12..