Kebaikan 'Hot Shower'.

Siapa di sini yang suka mandi air panas?🚿 Tapi bukan air panas yang mendidih tu ya😅 Tahu tak ada kebaikannya kalau mandi hot shower sebelum tidur?😴 Jom baca lebih lanjut🥰 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Kebaikan 'Hot Shower'.
3 Các câu trả lời

Tp kalau rumah tak ada water filter bahaya sbnarnya water heater ni. Sbb air klorin yg panas can cause cancer. Baik pasang water filter yg tong besar tu dpn rumah. Atau shower yg coway kee tapis klorin

Sy mandi hot shower hampir 90minit 🤣

tp sy plk jnis suka mndi air sejuk.