Kedudukan ari-ari wanita

Siapa di sini pernah kena sakit ari bila dah hujung-hujung mengandung? Dan bahagian perut macam sakit juga? Boleh kongsikan macam mana sakit korang tu tak? I nak makesure yang this is normal

10 Các câu trả lời

normal je , kalau saya rasa macam ada benda nak terkeluar 😅 sebab dia menekan betul2 kat lubang tu rasa macam ngilu lagi2 kalau berdiri rasa seram je hahaha

sya x rase sngt sakit dkt ari2.. tp asyik nk terkencing. mcm ade benda menekan2 pundi kencing tu.. dkt ari2 tu kadang2 je sya rase ngilu2 sikit. lps tu dia hilang.

Saya pun, bila duduk lama kat kerusi office and bangun sakit kat ari2. Turun tangga pun sakit.

saya rasa Sama macam awak. bila nak pusing ke Kiri kanan pun sakitt kat ari ari

2y trước

ya saya pon rasa yang sama .

Sy macam tu juga. Bila scan tadi doc kata kepala baby dah masuk laluan sikit

saya pun rasa sakit yg sama...menunggu Hari utk bersalin je ni...

Sy pon.. Nk bjln pon sakit. Asik nk kncingggg jee

dia bukan sakit, dia mcm senak and normal.

Normal sis. Hmm tahan jela nk wt mcm mana huhu

samaaa