Masih larat?

Siapa di dalam ni ibu2 yang 36minggu ke atas masih larat lagi mengemas tolak barang itu ini ikot gaya memasing selain rajin memasak? Hehe 😂😀😁😊😃😄😅😇😍😗 ada saja nak susun/kemas..tak reti duduk diam.. #saja_tanya

25 Các câu trả lời

sy bru 35 week.. masih larat buat kerje rumah cuci baju pakai tangan ...tpy tulah suami dgn mak sy slalu marah sbb risau kan dn baby☺

4y trước

alamak.... post ni dh lme...kita dah branak..hujung bulan ni dh nk msuk kerja semula..🤣 smoga dipermudahkan semuanye...