mengandung dengan rahim retroverted..

siapa dekat sini yg m'alami mcm saya..mengandung dgn rahim retroverted..normal ke kite rase senak.. lg2 lepas sembelit..lepas da m'buang, bru rse senak..skrg saya baru 13w..aritu mase bukak buku pink, xde lg prob ni..

3 Các câu trả lời

Sy retroverted. Memang senak kalau dah membuang.. kadang2 nak sampai feel membuang tu aduhaii, bertapa dalam toilet punya lama.

5y trước

xpe sis.. pengalaman sis bole saya jdkan rujukan juge..sb situasi kite sama kan.. semoga kite sama2 selamat hingga melahirkan ye sis.. 😘

Normal sis. Sbb rahim sis ke belakang jd bila bby makin besar tekanan lebih terasa bhgian belakang or usus besar.

5y trước

ok sis..pasni mmg kne b'sedia je la klu nk m'buang..

Ala sayangg shiann yeee 😘