Menunggu Hari ?

Siapa dekat sini tengah menunggu hari? ??‍♀️ Setiap kali bangun pagi duk fikir, harini ke baby keluar ?? Saya now 39weeks, first baby?? Jom share weeks dan perasan mommies semua ???

Menunggu Hari ?
60 Các câu trả lời

Sy dh 37 minggu.. Tp bru2 ni dh bbrapa kali mmpi baby sy dh kluar😂.. Trbawak2 ke mimpi

Perasaan takot sgt walau yg ke-4 dah...takot bertarung nyawa then xbgn dah...mcm2 fikir...

5y trước

Sama kita now yg ke-4 pun nervous juga..sbb umur da tinggi berbanding pregnant sblm2 ni..now 35weeks..bdebar mnunggu masa😊😊

Saya tunggu Ari juga 38w4d.. berdebar2.walaupun yg ni kali ke3.serah diri 21/12….

5y trước

Aamiin3x 🤲

Me too...tak sabar dah,sampai tak tidur malam gara2 excited tgu baby nak kuar..

5y trước

Jgn takot sis,kita boleh punya 💪🏻. Bila dtg sakit,kita fokus kpd baby je,sakit2 tu ketepikan😘.perempuan dah biasa tersakiti,coz we strong 💪🏻💪🏻💪🏻

should be 13hb ni bersalin . tp da bersalin awal 22hb 11 aritu 😂

5y trước

hehe terima masih puan😘

first baby juga now 38weeks dah ,huhu gementar lah pula .

5y trước

Goodluck mommies . Smooth delivery for us and baby 🥰👶🏻

34 week,,,perasaan hppy,takut semua ad,padahal ank nom 3 dh,,huhu

Sy dah 37weeks 3day... Tak sabar nak tunggu baby keluar🤗😍

Sama la tunggu hari jugak. Menanti bila baby nak keluar..

5y trước

Aamiin..😊

Sama 39w. Nervous sgt ni..semoga dipermudahkan segala urusan ☺️

5y trước

Aaminn aamin. Nervous + excited 🤩 moga dmudahkan semuanya