Menunggu Hari ?

Siapa dekat sini tengah menunggu hari? ??‍♀️ Setiap kali bangun pagi duk fikir, harini ke baby keluar ?? Saya now 39weeks, first baby?? Jom share weeks dan perasan mommies semua ???

Menunggu Hari ?
60 Các câu trả lời

Saya elscs .. baby gurl. Masa nak operation. Allahuuu takutnyaaa.. seram sejuk bila masuk dewan bedah.. Perasaan tu dah 50 50 dah sbb kita berisiko tumpah darah byk. Masa tu kena epidural. Allahhhhh.. sakitnyaaaaaa.. lebih2 lagi doktor 2 3 kali salah suntik d tulang belakang. Lepas tu, dah rasa mamai2 sikit. Rasa sgt perut di siat2 org. Nak tgok tak dpt. Tak lama lepas tu. Suara baby Hana. Allahhhh.. menangis rasa sayuuu sgt. Hilang sekejap mamai.

Sy pun tgh tggu hari, rini 39weeks 3days tp msh blom ada tanda lagi. Esok tarikh anniversary sy yg ke4, ttc utk 4thn... Sy berharap sgt baby akn keluar esok, 12.12 tp tk tau lah... Tk sbr dah nk smbut baby. Doakan sy ye... Smoga esok sy dpt bersalin 12.12 & Smoga dipermudahkn sgala urusan bersalin nnt. Heeee...

5y trước

Due date sya tu sis...hihi..smoga dpmudahkn utk kita semua..

Baru 21 weeks! 🦄💖 Sekejap je masa berlalu huhu. Rasa macam baru semalam dapat tahu pregnant. Alhamdulillah rezeki Allah ini. Semoga sy & juga ibu2 semua diberikan kelancaran sepanjang mengandung & bersalin nanti. Aaamiinnn3 ya Allah. 💫💖

5y trước

Aaaminn ya rabb 🥰

Bestnya baby girl.. ☺️ saya dlu sebulan 4 due, tiap2 hari doa baby lahir cepat.. Last2 overdue seminggu.. Warded date anniversary.. Baby bagi mamanya peluang sambut anniversary.. And specialnya ayah dpt teman sambut baby lahir.. Ank2 b4 ayah xsempat teman..

Sama. 39 weeks anak no 3. Kalau xde sakit 16hb ni kena serah diri utk induce. Masa anak 1st sehari sebelum due dah sakit. Hope sakit dtg secara natural utk anak no 3 ni

5y trước

Awk dh ad tanda ke? Sy ad turun lendir & darah sikit tp tak sakit lg. Tak rasa contraction. Semalam g hosp dr check surih balik sbb baru 1 cm. Sy pon berharap dpt sakit sblm induce 16hb ni.

Saya now 35 weeks..next week jumpa o&g utk decide boleh tgg full term or kena bsalin awal coz gdm on diet control.. harap2 boleh tgg full term..nak baby year 2020😊😊

5y trước

Sy pun gdm on diet control... Tp domtor kte rkde mslg mmg kna bersalin ckup 40weeks. Today dah 39weeks 3days tp msh tkde tnda apa pun lagi nie... Hrp baby kluar sblm due date domtor bg 16hb last date induce utk bersalin. Alahai... Takutnya lah overdue...

saya pn tgah tgu hari.skrng dh 39 minggu 1 hari.tanda semua pn msih takda.hri ahd ni serah diri. takut pulak bila fkir.harap bby dpt kluar awal sblm serah dri.

5y trước

Smooth delivery mommy🥰

Saya minggu ni 37 week ... anak first.. rasa excited plk tunggu baby keluar hehehe semoga urusan kita semua dipermudahkan dan baik2 sajaaa aamiin

Sama la sy.. 38minggu 1hari,menanti anak kedua keluar.. Duk rasa perut mengeras tp xda sakit n tanda lg pn, excited + takut jgk 😅