Lapar Setiap Jam...

Siapa dekat sini... Mommy2 yg tgh pregnant tu, lapar memanjang... Padahal dah makan... Tp perut mtk makan lg, siap bunyi2 lg??? #tanyaaje #sayalaparmemanjang #6week2days

82 Các câu trả lời

Sy skg xda slera nk mkn lsg.. 😕 Nsi pn xlalu nk mkn.. Apa pn xlalu.. Mkn buah2 je.. Skg hamil 7minggu..dan kehamilan prtama.

Sama klau lapar nak secepatnya mkn tu.klau x rasa nak marah@ngis ja... 8w.bby ptma. 4thn mnggu. Smga dipermudahkn sglamya.

Sama macam saya , mommy ✌ tapi saya tak bole makan nasi putih & lauk² . sebab kalau makan , pasti muntah. #8weeks #secondbaby

5y trước

macam² kan.. hihi . tapi tulaa . saya just enjoy this moment , sebab lepas dah bersalin nanti , mesti rindu moment macam tu 😅😅

Same lah cam sy..sy pn adyik rs lapar je tp utk tghr smpai ke petang je..malam pulak x lalu nk mkn nasi..sy 6w5d

Saya mkn sikit2 je sbb perut sedat skrg..24 weeks..kalau mkn byk..memang sakit perut la jawabnya..nak duduk pun payah

Makin dekat due date makin lapar ... Semangat betul baby makan agaknye adedei 🤣🤣🤣

sy pon sma..bru 6 mgu lbih..lps mkn pon prut sntiasa bbnyi..tp bla mkn xnk plk..hmm rsa nk tdo je mmnjg

Ya...itulh dilema yg dialami skrg..kdg2 rasa stress..asyik kna cri mkn je..hurmmm berat bdn pun dh naikk

samalah.. baru makan japgi dh lapar balek. lapar jenis yg tak boleh bawak bincang.. grumpy je hahahaha

Rasanya mostly pregnant mother mcm tu, sbb body kita bekerja 2 kali lebih berbanding masa tak pregnant.