Belum scan

Siapa dekat sini belum scan dan belum buka buku pink?

13 Các câu trả lời

first kena call kk tmpt masing2..macam saya kena book app outpatient kt mysejahtera, bila dh konfem baru dr akan mintak isi borang kt kaunter...nanti nurse akan call semula untuk bagi tarikh buat buku pink....saya week 12 baru jumpa dr...

sy 11week5day blom scan dan blom buat buku pink sbb kat kk tmpt sy kena buat 12mggu keatas lepas tu kena buat appoiment,so 27hb bru boleh buat buku pink tu je tarikh yg dekat,tarikh lain full🤭semoga baik² je baby yg blom scan ni🤗

better awk buka buku sebelum masuk 13 minggu ..tkut nnti kene marah klau lmbt buka buku.. sy buka buku masa bby usia 7wks.. tpi belum scan.. misi cek perut je hritu.. sy pun taknak scan awal.. 11 wks baru p scan

saya scan byk Kali dkt klinik Dan hospital sbb penah keguguran Dan Kali ni threatened miscarriage..dah 9w tpi buku belum bukak jgk.sy tunggu hospital ckp ape...

Sy..dh nk masok 12 minggu..haritu pegi klinik..dokter bg ubat kuat rahim..lg 2 minggu baru dia suruh dtg bukak buku pink..

sy da 9week ni belum bukak lg buku pink🤭 tunggu la 10week ke 11week nanti eh😝

Sy dh scan masa 6w5d...9w nti kena scan semula,Belum Buka buku pink 🤭

2t trước

masa scan 6w 5d tu , cuma nmpk kantong ..

saya dh scan masa 8w haritu.. tp buku pink belum buka lagi 🤭🤭🤭

2t trước

saya scan haritu dah nampak heartbeat jugak sis... tp makesure masa scan perut penuh jgn kencing dulu sebelum scan.. & depend on mesin scan klinik jugak rasanya sis

sy pun belum buka buku pink. 10w dah. InshaAllah next week

kalau ikutkan saya dah 10w tapi belum pergi scan lagi