Anak susah tidur

Siapa anak dah beralih bulan? Dari 2 bulan nak masuk 3 bulan? Anak tidur okk tak? Anak saya susah tidur tengah hari pulak.. tidur pun 20 minit banyak berjaga dari tidur

2 Các câu trả lời

normal sis. now waking window dieorg dh naik sikit. die akn berjaga, tp nnti die tertido juga. dieorg akan ada 2-3 time naps a day, n 9-10hrs night time sleep. sbb skrng dieorg berjaga dlm 7-10 jam . jdi mmg akn nmok dieorg bgn2. x tido. nap kejap pastu terjaga. mcm tu

5mo trước

ouuu okk baiklahh huhu nasib tgh hari je kurang tido

Sama🥹 mom tgh pening. Dah la jaga sorg2