Demam Masa Mengandung

Siapa ada pengalaman time pregnant ni demam? Apa yang korang buat nak hilang kan panas tu selain panadol? Sebab memang allergic panadol dari kecik. Selalu minum air kelapa muda je. Tapi ni sebab baru 9 weeks, so tak berani minum. Please share... Risau ke baby dalam perut je ni sebab dok pegang perut, panas.

1 Trả lời

macam sy husband blikan cool fever..dgn amik towel kecik basahkan bg lembab kemdian letak atas kepala... dgn husband beli bantal cool fever.. spnjng preggy kekdg demam on off dgn rs pns sgt2 bdn..husband buat mcmtu..tuk rs kurang pns bdn n etc..mg cpt sembuh..aamiin