7 week 5 day

Siapa Ada pengalaman pregnant 7 week ke atas tapi Ada kantong sahaja.... Baby xada... Tapi mual2 ... please share pengalaman

18 Các câu trả lời

Now 8w pun masih nampak kantung shj. Rescan semula 2 minggu lg utk tgk progress.

Better cek dgn doc,doc boleh tahu sebab apa jd mcm tu wpun kantung baby tkda...

Sy 7 weeks kantong saja.. 8 weeks baru nampak h.beat.. Semoga baik2 saja sis..

Lek lu sis.. 7w awal lagi... Nnt 10w scan nmpk la janin tu..

Sy alhamdulilah 7week nmpk jnin n heartbeat kelip2.

Sis dh nampak ke janin ?

Sy 9 week baru npk baby

sya pla x prnh bgtu.