Leaking Air Ketuban 35 weeks

Siapa ada pengalaman leaking air ketuban ya? N nnti kena paksa bersalin ke? Sekarang saya kena warded n Dr kata mungkin kena bersalin masa 36 weeks tpi tengok keadaan jugak. Saya ni agak risau bila kena bersalin tak ckup bulan. Risau kan keadaan baby nnti.#bantusharing

1 Trả lời

inn shaa allah, kalau baby awak cukup berat semua tak kena tahan lama pon. lebih baik awak follow nasihat doctor. selalu nya doctor akan cucuk dexa utk matangkan paru2 baby awak semoga dipermudahkan urusan awak.

12mo trước

sama2 awak. jgn stress tau❤️