Pengalaman bersalin di Hospital Al Islam.

Hi, siapa ada pengalaman di hospital sana ya? Okay tak? Saya ada plan nak bersalin disana tapi rata-rata suruh saya bersalin kerajaan saja sebab banyak pakar dan swasta takut nak buat sesuatu jika ada komplikasi.

1 Trả lời

Hi. Masa mommy pregnant ada masalah ke? Macam gdm ke atau lain²? Saya pernah bersalin kat situ 2 tahun lepas. Alhamdulillah okay. Kemudahan selesa. Doc pun baik sangat. Masa bersalin bukaan lambat buka so kena induce. Harga pun okay mampu milik. Lepas tu dekat dengan masjid suami time tu nak solat jumaat pun dekat. Tapi situ part ajar bf yang lack info itu jela.

1y trước

Assalamualaikum. Nak tanya, awak bersalin dengan Dr apa ya ?