Siapa ada pengalaman bersalin di usains husm?

Siapa ada pengalaman bersalin di usains HUSM? Doktor perempuan ada ke? Nursery baby ada? Sbb pernah kena d kbmc lps bersalin trus dia suruh kita pangku jaga. Letih rasa duk pangku dkt sejam dgn jam 3 pg.. Dlm pemikiran samada KPJ perdana or usains.

1 Trả lời

hai mommy. sorry saya takde pengalaman bersalin di kedua hospital ni tapi kebiasaannya setiap hospital swasta ada nursery dan setiap hospital kerajaan pulak baby dijaga sepenuhnya oleh si ibu kalau baby tiada masalah. maybe mommy boleh direct contact both hospital untuk tau lebih lanjut ❤

2y trước

Tak de sis. My friend jg ckp benda sm utk kmbc. Btw decide usains husm😊 sbb saya duk johor so agak susah utk bertanya. That's why tanya if sesiapa ada experience. Utk penawar PG mmg ad nursery cuma kalini tpksa beranak d qlate. Takut benda sm jadi mcm d kbmc