Mood anak selang seli

Just sharing 1st baby sekarang dah 4 bulan, moodnya selang seli ya, hari ni okay senang tido takde ragam, esoknya confirm susah tido byk ragam. Expected sgt hari2 gitu. Ada ke mommies babynya begini jugak? #firstmom

3 Các câu trả lời

Baby sy lg 5 hari nk msuk 4 bulan. Ank first jgk. Makin lama makin susah tido. Siang mlm sama je. Tido tk lena. Pkul 1pgi mmg bgn lps subuh bru tdo. Hari2 mcmtu. Lps tido tu pulak asyik bgn je tiap jam. Bgn awl pgi walaupn lps subuh bru tido. Siang pn tido sejam mcmtu je. Pelik dia tkngantok kee😭 migrain dh ibu ni

Samalah anak saya nak masuk 4 bulan pun perangai macam tu, harini okay, esok confirm meragam. Tapi sebenarnya normal je , sebab orang tua kata baby tengah proses nak tukar bulan kan. Cuma anak bila nak masuk 4 bulan ni meragam dia lain macam, kadang sampai nangis kena cubit. Jadi bertabahlah mommies sekalian.