Siapa sini pernah buat details scan?

Share sikit pengalaman mommies?

2 Các câu trả lời

anak first dulu buat detail scan rm150,,detail scan ni bagus ....habis detail pasal baby kita boleh tau,dari jantina,bentuk dan struktur kepala baby..boleh tau mslh pada otak baby,muka bayi...sumbing ke tak..,tulang belakang baby,jantung baby,buah pinggang,tulang tangan dan jari,,tapi kalau ada kecacatan genetik tidak dapat dikesan dgn detail scan...

Detail scan bagus tp kalau baby malu , dia tutup muka tak nampak muka tp kita boleh nampak kaki tangan jari jantung ❤️