Minyak yang boleh pakai

Share please ubat atau minyak atau balm yang mommies selalu pakai yang selamat untuk baby dalam perut. Sekarang ni saya selalu pakai Hurix Inhaler dekat hidung tu. Tak tahu selamat ke tak. Kadang tu pening sapu FreshCare yang roll atau minyak YuYi. Selamat ke semua ointment ni? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #firstmom

3 Các câu trả lời

blh je pakai x de mslh cuma yuyi tu jgn sapu kat perut bb dy blh kata pns jgk kn so hati2 sy pun ad je spu krim kat perut sbb kerap sakit perut but x pns la nk bg lega Aje😅

saya nak masuk 11w alahan teruk nak sumbat enheler je masuk minggu dah 4 guna enheler🥴

12mo trước

sya bisa krem kat betis🤣 klau sapu myk angin kat perut bole tapi buh skit je letak bhgiaan ulu hati

Kalau hidu okay je.