Berapa berat baby masa 36weeks?? Jom share

Share berat baby 36weeks dah berapa kg.. Saya 36w 5d baby 2.4kg..ada yg sama x..

15 Các câu trả lời

Obesity mum... 1st baby.. baru2 tu scan 36weeks Dr ckp baby 2.6+ kg dah.. Alhamdulillah Slama Ni tiada masalah kesihatan lain.. cuma mmg obese sbelum mngandung.. Dr ckp anytime branak.. nervous amat sangat.. smoga mampu branak normal mcm ibu2 yg lain.. 🤲

eh lebih kurang saya je, 35 week 5hari baby 2.4kg..tp Dr xda bising plak.. dia suh tgu je sampai date nya..sy GDM diet on control..

2mo trước

bila bby besar mesti kna bsalin awal,semoga dipermudhkn urusan ibu2

sy 35w mggu ni scan 2.7kg. dr ckp berat normal wlp sy ni ada gdm

Ehh tak kena serah diri ke? 2.4kg dikire baby kecik pada 36week

2mo trước

Xde pula Dr suruh serah diri.. Sbb gdm on diet mmg awal mkn.. Doktor suruh dtg 2 minggu lgi 38weeks..

sy msa scan 35w hritu 2.4kg . dr kata dh okay

sy ari ni 36w. minggu lpas scan 2.6kg..

saya 33w5d haritu scan dln 2.2 kg

saya scan 9/07 td 35w 2.49kg.🥰

2.8kg 36w. 3.4kg 41w. just nice

36 weeks, 2.1kg. Normal untuk saya