Fetal Doppler

Sgt2 membantu ade alat ni.. Lg2 sy yg pnh ade sjarah kguguran 2 kali sblm ni (heartbeat anak berhenti) kandungan ke-2 14weeks kandungan ke-3 12weeks.. Skrg kandungan ke-4 dh masuk 18weeks.. Stiap kali x sedap hati mst ke klinik, setakat ni dh hampir 10 kali sy ke klinik sbb risau kan kandungan.. Ade fetal doppler ni x risau lg dah.. Bleh dgr heartbeat anak selalu.. Doakan semoga kandungan sy sihat dan selamat ye..

Fetal Doppler
26 Các câu trả lời

Bestnya..td sy first time dgr heartbeat baby dkt klinik..teringin nk beli bnda ni..sis..boleh tau ke sebab heartbeat bby benti masa dlm kandungan? 😊

5y trước

Saya baru masuk 11 week mcm tu sis..tggu bila 12 minggu manti baru pg jumpa doctor lagi...risau juga kadang2..tp buat la breathing exercise sis utk hilangkan debaran tu...

sis, cara pakai sama mcm yg kt klinik tu ke siap kena pakai gel ke... teringin nk beli... nak2x sy pregnant twin.. kerisauan sentiasa je ni...

5y trước

ok tq sis... nk tgk kt shoppe lps ni...😁

smoga selamat ya..doakan sy juga..skrg ank kedua..bru 10w bru nk buka buku esk n tgk heartbeat..smoga dpt lihat prkembangan baby dgn selamat..

5y trước

In shaa allah sis.. Semoga semua nye baik2 shj 💕

Mahal tk ?

5y trước

Rm60 sis skali postage

Semoga baby sihat2 jer yer mommy...semoga dipermudahkan urusan mommy...

5y trước

In shaa allah.. Aamiin 💕

gel guna gel aloevera bolh kh?

5y trước

Sy gune gel aloe vera tu je sis.. Blh je dgr ☺️